Senaste nytt

 •   Postat den 29 Apr 2019
 • NYHET – Nya Cubis II från Sartorius

  Den nya generationen av premium laboratorievågar

  Det är med stort nöje vi säger välkommen till Cubis II – en synnerligen kompetent efterträdare till sin äldre och välrenommerade Cubis. Cubis II fortsätter i samma fotspår med världsledande prestanda och hög noggrannhet. Givetvis fortsatta modulära möjligheter i form av olika displayer, vågmoduler, vindskydd och programvarupaket – allt för att skräddarsys inför alla tänkbara applikationer och kravställningar inom laboratorievägning. Med kapaciteter från 2,1 g till 70 kg och med en avläsning mellan 0,1 μg till 1 g erbjuds den perfekta modellen för varje applikation.

  Välkommen att kontakta oss för mer information.

  Broschyr Cubis II

  Datablad Cubis II

 •   Postat den 23 Nov 2017
 • Vi söker en servicetekniker!

  Servicetekniker/fältservicetekniker till Tillquist

  Har du kunskap inom teknisk service och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker hos Addvise Tillquist. Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

  Om företaget

  På Tillquist tillverkar vi vågar till kunder inom sjukvård, forskning, laboratorium, industri samt handel. Vi tillhandahåller både vågar från det egna märket Stathmos och från världsledande leverantörer. Vi erbjuder en bred produktportfölj som kan delas in i tre produktområden: industrivågar, butiksvågar och laboratorievågar. Vi erbjuder även service, installation och reparation av produkterna.

  Addvise Tillquist ingår i Addvise koncernen och är ett av dotterbolagen till Addvise gropp AB (publ).

  Arbetsuppgifter

  Som servicetekniker arbetar du med service ärenden ute hos kund inom laboratorie-, handels- och industribranschen. Du ansvarar för service i form av kalibrering, reparationer samt installationer av nya vågar. I denna roll erbjuds du möjligheten att utgå från hemmet och du har tillgång till egen tjänstebil. Då du arbetar utifrån ett geografiskt område på ca 20 mil, men även resor inom hela landet förekommer, det kan bli en del övernattningar (20 nätter/år).

  Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Gymnasieexamen inom el/mekanik/teknik
  • Tidigare erfarenhet från liknande roller såsom servicetekniker, fältservicetekniker samt inom reparation
  • Grundläggande kunskaper av teknisk service och el/elektronik
  • God dator- och systemvana tex inom Excel
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, svenska och engelska

  För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete samt är beredd att arbeta mycket på egen hand. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för Addvise Tillquist samt att vara lyhörd och ge bästa service till dina kunder. Vidare är du kommunikativ och samarbetsvillig samt har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder och kolleger.

  Övrig information

  Start: Omgående
  Plats: Stockholm
  Lön: Enligt överenskommelse

  Ansökan sker via Bravura, läs hela annonsen här. Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

  Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

  Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående rill Bravura då de gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 •   Postat den 29 Sep 2017
 • Nya produkter

  Vi kan med glädje meddela att vi har tagit in nya produktlinjer!

  Du finner dels en välsorterad produktportfölj av laboratorieutrustning från Ohaus, och dels en hel uppsättning av produkter inom produktinspektion.

  För att fira detta har vi ett introduktionserbjudande – alla som handlar innan sista november får 10 % rabatt på ett helt köp av laboratorieutrustning från Ohaus. Kontakta din säljare idag!

 •   Postat den 30 Jan 2017
 • Sartorius Intec blir Minebea Intec

  Sartorius Intec, dvs industriell vägning och produktinspektion från Sartorius, har genom förvärv bytt namn till Minebea Intec. För ADDvise Tillquist, som fortsatt certified partner, innebär detta inte några större förändringar. Vi kommer att fortsätta leverera innovativa produkter, lösningar och tjänster med säkerhet i fokus, tillförlitlighet och effektivitet för produktion och process, med samma välbeprövade tyska kvalitet som tidigare. Den enda förändringen vid införandet av varumärket Minebea Intec är att det satsas starkt på utveckling och förbättring. Vänligen besök www.minebea-intec.com för att ta del av deras nya identitet.