Vi söker en servicetekniker!

Servicetekniker/fältservicetekniker till Tillquist

Har du kunskap inom teknisk service och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker hos Addvise Tillquist. Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om företaget

På Tillquist tillverkar vi vågar till kunder inom sjukvård, forskning, laboratorium, industri samt handel. Vi tillhandahåller både vågar från det egna märket Stathmos och från världsledande leverantörer. Vi erbjuder en bred produktportfölj som kan delas in i tre produktområden: industrivågar, butiksvågar och laboratorievågar. Vi erbjuder även service, installation och reparation av produkterna.

Addvise Tillquist ingår i Addvise koncernen och är ett av dotterbolagen till Addvise gropp AB (publ).

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med service ärenden ute hos kund inom laboratorie-, handels- och industribranschen. Du ansvarar för service i form av kalibrering, reparationer samt installationer av nya vågar. I denna roll erbjuds du möjligheten att utgå från hemmet och du har tillgång till egen tjänstebil. Då du arbetar utifrån ett geografiskt område på ca 20 mil, men även resor inom hela landet förekommer, det kan bli en del övernattningar (20 nätter/år).

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieexamen inom el/mekanik/teknik
• Tidigare erfarenhet från liknande roller såsom servicetekniker, fältservicetekniker samt inom reparation
• Grundläggande kunskaper av teknisk service och el/elektronik
• God dator- och systemvana tex inom Excel
• B-körkort
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, svenska och engelska

För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete samt är beredd att arbeta mycket på egen hand. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för Addvise Tillquist samt att vara lyhörd och ge bästa service till dina kunder. Vidare är du kommunikativ och samarbetsvillig samt har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder och kolleger.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan sker via Bravura, läs hela annonsen här. Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående rill Bravura då de gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!