Portabel våg OHAUS Scout STX

Ohaus Scout STX Round Pan Right

Den portabla vågen OHAUS Scout STX är optimal för laboratorie- och industriapplikationer. Vågen har funktioner som touchscreen i färg som är enkel att navigera och en design som möjliggör stapelbar förvaring. Genom att vara anpassade för överlägsen prestanda med snabb stabilisering och högupplösta vägningsresultat sätter dessa portabla vågar en ny standard för ett brett spektrum av vägningsapplikationer.

 • Stor, elastisk pekskärm i färg möjliggör enkel drift av vågen genom dess informativa ikonbaserade menystruktur, som vägleder användaren genom varje steg av vägningsprocessen.
 • Stabiliseringstid så snabbt som en sekund innebär ökad produktivitet i din anläggning. Utrustad med avancerad vägningsteknik säkerställer vågen även repeterbara och tillförlitliga vägningsresultat.
 • Integrerat överlägset överbelastningsskydd, beräknat till 10 gånger kapaciteten skyddar vågen i robusta och krävande miljöer. Den platsbesparande, tunna designen möjliggör stapelbar förvaring.
 • Specifikation
 • Display: 4,3″ (109mm) fyrfärg VGA-grafisk pekskärm med användarstyrt ljus
  Strömförsörjning: Nätadapter (medföljer) eller 4 AA-batterier (ingår ej)
  Kommunikation: RS232, USB Host, USB-enhet, Ethernet eller Bluetooth (alla tillgängliga som tillbehör)
  Konstruktion: ABS-hölje, vågplattform i rostfritt stål, krok för vägning, transportlås, manuellt låsreglage för kalibrering, säkerhetslucka, justerbara nivåfötter, upplyst nivåindikator
  Funktioner: Stabilitetsindikator, stapelbar design med förvaringsskydd (exklusive 1 mg-modellerna), mekaniskt och programvaruskydd för över-/underbelastning, lågt batteriindikator, automatisk avstängning

  Ladda ned produktblad   

  Skicka förfrågan gällande Portabel våg OHAUS Scout STX

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Relaterade Produkter