Portabel våg OHAUS Scout SKX

Ohaus Scout SKX Square Pan Right

Den portabla vågen OHAUS Scout SKX är den perfekta vågen i klassrummet för forskningslektioner. Vågen är avsedd för utbildningstillämpningar och har en stor bakgrundsbelyst LCD-skärm samt programvara för utbildning. OHAUS Scout SKX är byggd för att tåla krävande klassrumsapplikationer med överlägset skydd mot överbelastning. Funktioner så som snabbare stabiliseringstid, ökad kapacitet, flertalet anslutningsmöjligheter och stapelbar design gör Scout till den bästa vägningsupplevelsen för nästa generations undervisningssal.

 • Integrerat överlägset skydd mot överbelastning på 10x kapaciteten skyddar vågen i krävande klassrumsmiljöer. Utrymmesbesparande design möjliggör stapelbar förvaring (gäller ej 1 mg-modellen).
 • Kombinerad med en förenklad 4-knapptryckning ökar Scouts stora bakgrundsbelysta display läsbarheten i dåliga ljusförhållanden och gör det lättare att se resultat från ett skrivbord eller en laboratoriebänk.
 • Med utökade anslutningsmöjligheter, inklusive RS232, USB Host, USB-enhet, Ethernet och Bluetooth ger Scout extra mångsidighet till din datainsamling och ditt överföringsbehov.
 • Specifikation
 • Display: Flytande kristalldisplay (LCD) med bakgrundsbelysning
  Strömförsörjning: Nätadapter (medföljer) eller 4 AA-batterier (ingår ej)
  Kommunikation: RS232, USB Host, USB-enhet, Ethernet eller Bluetooth® (alla tillgängliga som tillbehör)
  Konstruktion: ABS-hölje, vågplattform i rostfritt stål, krok för vägning, transportlås, manuellt låsreglage för kalibrering, säkerhetslucka
  Funktioner: Stabilitetsindikator, stapelbar design med förvaringsskydd (exklusive 1 mg-modellen), mekaniskt och programvaruskydd för över-/underbelastning, lågt batteriindikator, automatisk avstängning

  Ladda ned produktblad   

  Skicka förfrågan gällande Portabel våg OHAUS Scout SKX

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Relaterade Produkter