Ohaus MB90 – Ohaus MB120

Fuktanalysator MB90/MB120 Tillquist

Ohaus MB90 – fuktanalysator

Mätning av fuktinnehåll har aldrig varit enklare än med MB90 Moisture Analyzer. MB90:s halogenvärme fördelar värmen jämnt över provet och påskyndar torkningsprocessen, vilket ger snabb och exakt mätning. Designad för verktygsfri rengöring, kan dess komponenter lätt tas bort för snabb och enkel underhåll. Användning av MB90 är intuitiv med ikonstyrd menynavigering på pekskärmskärmen.

  • MB90: s exakt kontrollerade halogenuppvärmning torkar prov snabbt och säkerställer enhetlig uppvärmning för att ge snabba, exakta och repeterbara resultat av läsbarhet på 0,01%.
  • MB90 har utformats med ett enkelt underhåll, och har en flyttbar panhandlare och värmekammarkomponenter som gör rengöring snabbt och enkelt – inga verktyg behövs.
  • Ikonbaserad menynavigering på den lättlästa pekskärmsdisplayen gör det möjligt att använda MB90 intuitivt. Utför rutinprovning i tre enkla steg – ingen träning krävs.

Ohaus MB120 – fuktanalysator

MB120 levererar funktionalitet och precision som du kan lita på, och är lätt att använda och rena – du kan testa fler prover på kortare tid! Avancerade funktioner som en temperaturguide hjälper till att analysera optimal torkningstemperatur, och metoder och resultatlagring möjliggör statistisk analys av mätningar. Tre nivåer av användarhantering säkerställer datasäkerhet – inställningar och låstemperaturinställningar och metodparametrar med administratörsåtkomst.

  • MB120:s temperaturguide analyserar ett prov och bestämmer optimal torkningstemperatur. Förvara upp till 100 torkningsmetoder för enkel återkallning och upp till 1000 totala resultat för statistisk analys.
  • Exakt kontrollerad halogenvärme torkar proverna jämnt, vilket ger repeterbara resultat av läsbarhet på 0,01%. Fyra torkprofiler och sju avstängningskriterier hjälper till att utföra skräddarsydda provtest.
  • MB120 har en flyttbar panhandlare och provkammare för enkel rengöring. Användning av MB120 är intuitiv – följ bara de guidade instruktionerna på pekskärmen.
Ladda ned produktblad   

Skicka förfrågan gällande Ohaus Fuktanalysator

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterade Produkter